У ЧЕТВРТАК ЦЕО ГРАД БЕЗ ВОДЕ: Радови на ремонту трафостанице у Зрењанину

Б. Г.

25. 05. 2022. у 10:53

ЗБОГ радова Електродистрибуције, на редовном ремонту трафостанице са које се врши напајање бунарских пумпи на изворишту, у четвртак 26. маја, ће доћи до прекида водоснабдевању на територији целог града Зрењанина, у термину од 8,30 до 12,30 часова.

У ЧЕТВРТАК ЦЕО ГРАД БЕЗ ВОДЕ: Радови на ремонту трафостанице у Зрењанину

Фото: Б. Г.

Како истичу у зрењанинском Водоводу, изводиће се радови на редовном ремонту трафостанице која обезбеђује електричну енергију за напајање бунарских пумпи на изворишту одакле се град снабдева водом, што ће проузроковати прекид водоснабдевања на територији целог града.

До прекида водоснабдевања доћи ће приликом искључења напајања у 8,30 часова, а нормализација водоснабдевања у граду уследиће 45 минута након завршетка радова Електродистрибуције и пуштања трафостанице у рад, односно око 13,15 часова.

- То је време које је потребно да се постигне пун капацитет рада бунарских пумпи и стабилизује притисак воде у градској водоводној мрежи - истиче Синиша Гајин, руководилац службе информисања у ЈКП.

Водовод и канализација, уз напомену да ће се укључити агрегати за напајање бунарских пумпи па се очекује да ће у периоду од 10,30 до 12 часова бити обезбеђено снабдевање града водом слабијег притиска, уз реалну могућност да виши спратови у објектима колективног становања буду без воде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СЦЕНА КОЈА СЕ ПРЕПРИЧАВА: Малишан одговорио ТАЧНО на Путиново питање, а он га је ИСПРАВИО - нема граница! (ВИДЕО)