НА СЦЕНИ „ИЗБИРАЧИЦА”: Трећи фестивалски дан у Смедереву у част Нушићу (ФОТО)

Ј.И.

23. 05. 2022. у 09:05

ТРЕЋА представа такмичарског репертоара „Нушићеви дани“ у Смедереву игра се вечерас, 23. маја, на сцени Центра за културу.

НА СЦЕНИ „ИЗБИРАЧИЦА”: Трећи фестивалски дан у Смедереву у част Нушићу (ФОТО)

Фото: Н. Живановић

Атеље 212 из Београда одиграће представу „Ролеркостер“ у којој, између осталих, играју Дара Џокић, Милица Михајловић, Катарина Марковић, Јелена Петровић… Редитељка је Милица Краљ.

„Нушићеве дане” 20. маја отворила је представа „Ана Карењина” у извођењу Новосадског позоришта-Újvidéki Színház. По оцени публике за глумачко остварење вечери проглашена је Тимеа Филеп у улози Ане Карењине. По гласовима публике представа је добила оцену 4,76.

У недељу, 22. маја, одиграна је друга такмичарска представа „Избирачица”, у извођењу Народног позоришта Суботица. Глумачко остварење вечери имао је, према оцени публике, Игор Грекса у улози Тошице. Публика је представу оценила са 4,26.

На репертоару у уторак, 24. маја, је комад „Вуци и овце” Народног позоришта у Београду у режији Егона Савина, а 25. маја ансамбл Београдског драмског позоришта одиграће представу „Заљубљени Шекспир” у режији Ане Томовић.

Победничка представа овогодишњих, 39. „Нушићевих дана” биће проглашена 26. маја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РЕТКО ГА ВИЂАМО: Ана Ивановић објавила слику са оцем - уз емотивну поруку за рођендан (ФОТО)