РАДОВИ У ШАБАЧКОМ КРАЈУ: Шест улица у Мрђановцу први пут добиле асфалт

В. Митрић

20. 05. 2022. у 21:27

ГРАДОНАЧЕЛНИК Шапца др Александар Пајић присуствовао је у селу Мрђеновцу завршним радовима на асфалтирању шест улица, у дужини од 2,2 километра, послу вредном 14,5 милиона динара који плаћа локална власт.

РАДОВИ У ШАБАЧКОМ КРАЈУ: Шест улица у Мрђановцу први пут добиле асфалт

Фото: В. Митрић

Др Пајић истакао је да је незамисливо да „оволико насељених улица у једном селу нема уређен пут који је један од кључних услова побољшања услова живота људи“.

- Пре два дана, приликом посете Орашцу, најавио сам наставак асфалтирања и у другим месним заједницама. Данас смо посетили Мрђеновац, где се асфалтира шест улица. Мештани ових улица никада нису имали асфалт. Наш приоритет је равномеран развој свих места шабачког краја. Због тога уважавамо потребе и излазимо у сусрет свим нашим суграђанима без обзира да ли живе у Мачви, Поцерини или Посавини. Заједно реализујемо планове који подразумевају даље асфалтирање улица или њихову реконструкцију - рекао је Пајић и додао да ће након Мрђеновца, нов асфалт добити и становници Метлића и Десића, а потом и других месних заједница где људи жељно ишчекују да добију савремен пут.

Радови ће, и даље, бити плаћани из локалне касе и уз помоћ државе, без икаквог додатног улагања суграђана.

- Циљ којем тежимо, да Шабац постане град будућности, настављамо да реализујемо - истакао је градоначелник Пајић.

Милић Гранић, председник Месне заједнице Мрђеновац рекао је су мештани дуго чекали да добију асфалтиран пут и да им ово много значи,“ јер цело лето нису могли да отворе прозоре на кућама због прашине“.

- Ове улице воде ка центру села, повезују Мрђеновац са околним местима и са градом. Захваљујем се градоначелнику Пајићу и градској власти што су нам изашли у сусрет. Сада ћемо коначно моћи да седимо у својим двориштима, без страха да ли ће ауто проћи и подићи прашину - рекао је Гранић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВОДИТЕЉУ ПРЕМИНУЛА СУПРУГА: Отишла је моја жена и мама мог сина, оставила нас је у тмини времена