ЗА БОЉУ САРАДЊУ Представник Британског савета посетио ОШ "Четврти краљевачки батаљон"

Г. ЋИРОВИЋ

01. 04. 2022. у 10:56

У циљу остваривања још боље сарадње у сфери двојезичне наставе, Основну школу „Четврти краљевачки батаљон“ у Краљеву посетио је Небојша Ђурић, директор одељења за испите Британског савета у Београду.

ЗА БОЉУ САРАДЊУ Представник Британског савета посетио ОШ Четврти краљевачки батаљон

прив.архива

Овом приликом, у школском амфитеатру одржана је радионица на којој су ученици двојезичних одељења, поред осталог, на енглеском језику дискутовали о активностима Британског савета и могућностима полагања испита на крају основне школе.

- Првенствена улога Британског савета je сарадња Уједињеног Краљевства са осталим земаљама на пољу културе, образовања, уметности и људских права негујући стратегију једнакости, разноликости и инклузије, као и на многобројним пројектима које ова организација осмишља и финансира – наглашава Тања Радовић, координатор двојезичне наставе у овој школи.

Након радионице, на састанаку са директорком Марином Вучинић разговарало се о начинима и условима полагања испита из енглеског језика ученика који завршавају основну школу и желе да добију међународни сертификат, као и наставника који желе да се укључе у двојезичну наставу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МАЛИ НА ПИТАЊЕ "НОВОСТИ": Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МИНИСТАР финансија Синиша Мали на питање "Новости" како коментарише то што је Мирослав Алексић слагао да је у друштву председника Александра Вучића био Александар Бошковић, рекао је да то још једна огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића.

11. 04. 2024. у 11:26

ТОНИ ВАРА ДРАГАНУ ВЕЋ 10 ГОДИНА, ЗНАМ И С КИМ Водитељка изненадила тврдњама: Гагу је бринуло шта ће село да каже

"ТОНИ ВАРА ДРАГАНУ ВЕЋ 10 ГОДИНА, ЗНАМ И С КИМ" Водитељка изненадила тврдњама: "Гагу је бринуло шта ће село да каже"

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић, још једном је, без длаке на језику прокоментарисала развод Драгане Мирковић и Тонија Бијелића и истакла да се није уопште изненадила јер је, како тврди, знала да певачицу бизнисмен вара већ уназад десет година.

13. 04. 2024. у 13:43 >> 18:12

Коментари (0)

ЗАПАД У ШОКУ: Ово су Руси урадили председнику Међународног олимпијског комитета (ВИДЕО)