ЗА БОЉУ САРАДЊУ Представник Британског савета посетио ОШ "Четврти краљевачки батаљон"

Г. ЋИРОВИЋ

01. 04. 2022. у 10:56

У циљу остваривања још боље сарадње у сфери двојезичне наставе, Основну школу „Четврти краљевачки батаљон“ у Краљеву посетио је Небојша Ђурић, директор одељења за испите Британског савета у Београду.

ЗА БОЉУ САРАДЊУ Представник Британског савета посетио ОШ Четврти краљевачки батаљон

прив.архива

Овом приликом, у школском амфитеатру одржана је радионица на којој су ученици двојезичних одељења, поред осталог, на енглеском језику дискутовали о активностима Британског савета и могућностима полагања испита на крају основне школе.

- Првенствена улога Британског савета je сарадња Уједињеног Краљевства са осталим земаљама на пољу културе, образовања, уметности и људских права негујући стратегију једнакости, разноликости и инклузије, као и на многобројним пројектима које ова организација осмишља и финансира – наглашава Тања Радовић, координатор двојезичне наставе у овој школи.

Након радионице, на састанаку са директорком Марином Вучинић разговарало се о начинима и условима полагања испита из енглеског језика ученика који завршавају основну школу и желе да добију међународни сертификат, као и наставника који желе да се укључе у двојезичну наставу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

АМЕРИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Никола Јокић их је опет све запањио