ПРИБОЈЦИ У СТРАХУ ЗБОГ ВОАЈЕРА: Упада у куће и станове и плаши жене, а време не бира (ФОТО)

А.Ровчанин

24. 02. 2022. у 12:19

ИАКО Прибој важи за мирну и безбедну општину, можда не би било на одмет да поведу рачуна, без обзира које је доба дана, да ли закључавају улазна врата стана или куће, а ноћу да спуштају ролетне на прозорима. Зашто? Прочитаћете у причи која следи.

ПРИБОЈЦИ У СТРАХУ ЗБОГ ВОАЈЕРА: Упада у куће и станове и плаши жене, а време не бира (ФОТО)

Фото: ПРинтскрин

Већ пар дана, на друштвеним мрежама шире се поруке жена из Прибоја, које упозоравају да се у граду појавио висок мушкарац са качкетом или капуљачом на глави који покушава да уђе у куће, а код неких је, како наводе, улазио и у станове, а када би затекао неког у ходнику, побегао би.  Из њихових постова, може се закључити да дотични мушкарац не бира време, виђен је и ујутру и увече, али оно што се често дешавало, углавном је долазио на врата жена које живе саме или недуго пошто би им супруг одлазио на посао. Прибојци су у страху јер нису сигурни, да ли се ради о воајеру, егзибиционисти или провалнику.

Фото: ПРинтскрин

Ове објаве актуелизовале су причу од летос, када су мештанин Бањског чамца скоро два месеца живели у паници, јер се у њиховом крају појавио сличан уљез. Нешто више о овом случају, испричао нам је мештанин са Бањског чамца, који је желео да остане анониман.

- Крајем лета и почетком септембра када су ђаци полазили у школу појавио се манијак, човек непознат, и код комшинице се попео на терасу, када га је она спазила побегао је. Касније се поново појављивао у Бањском чамцу, у више наврата и вртео је око истих кућа. Мештани су му правили замке и заседе, у намери да га ухвате, цео Бањски чамац дигао са на ноге али безуспешно. Укључила се била и полиција, међутим он је био очигледно мудрији од свих и избегао је замке – каже један од зитеља Бањског чамца. Он тврди, да незнанац није био насилан те да није правио штету, већ је само плашио мештане, углавном припаднице лепшег пола.

Фото: ПРинтскрин

- Хватао је за кваке врата, где је било откључано улазио је у куће, али би бежао чим би био примећен. Сви мештани су били у страху, полиција је нон стоп патролирала овим насељем. Сумњамо да је реч о психички болесном човеку – додаје наш саговорник који није желео да му откријемо идентитет.

Није познато да ли је уљез са Бањског чамца исти онај, којег ових дана пријављују грађани Прибоја да га виђају у градском језгру.

Фото: ПРинтскрин

Како незванично сазнајемо, последњи случај није пријављен полицији а цела прича је и даље актуелна само на друштвеним мрежама.  Поставља се питање - уколико су грађани заиста забринути за своју безбедност, зашто бирају да се обрате страницама на друштвеним мрежама а не надлежним органима који би могли расветлити случај и ухватити кривца? Било да се ради о ментално поремећеној особи или провалнику који до сада просто није имао среће, можда би озбиљније схватање овог случаја и ангажовањем надлежних органа била спречена већа штета. До тада, порука Прибојцима је – закључавајте улазна врата свог дома како у ходнику не бисте затекли овог незваног и сигурно непожељног госта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

НЕКАДАШЊИ фудбалер Раде Богдановић ових дана је привукао пажњу јавности коментарима на дешавања на Светском првенству у фудбалу у Катару, у оквиру специјалног програма на РТС-у. Нарочито је прашину подигло његов увредљив коментар на рачун жена фудбалера, а неки сматрају да је изостала адекватна реакција и водитеља, посебно водитељке Драгане Косјерине.

02. 12. 2022. у 08:47

Коментари (0)

МУЖ МИЛИЦЕ НЕДИЋ ЈЕ ПОЗНАТИ НОВИНАР: Волим да чујем његове похвале о послу, а још драже су ми критике (ФОТО)