ВИКЕНД КОРОНА-ПРЕСЕК У ПАРАЋИНУ: За два дана још 73 случаја ковида

З. РАШИЋ

21. 02. 2022. у 11:38

ТОКОМ минулог викенда преко ковид-амбуланте Дома здравља у Параћину евидентиране су још 73 особе позитивне на вирус корона на антигенском и ПЦР тестирању.

ВИКЕНД КОРОНА-ПРЕСЕК У ПАРАЋИНУ: За два дана још 73 случаја ковида

Фото: З. Рашић

У суботу, 19. фебруара, обављено је укупно 77 прегледа (40 првих), 70 антигенских тестирања и узето 14 брисева за ПЦР. Брзим тестовима евидентирано је 39 позитивних налаза, а са још 13 таквих ПЦР резултата, тог дана број новооболелих је био 52, међу њима и петоро деце.

У недељу се ковид-амбуланти јавио мањи број пацијената па су евидентирана 44 прегледа, антигенским тестовима откривена је 21 ковид-инфекција. Лепа вест је да јуче није стигао ниједан позитиван ПЦР резултат.

Без обзира што је ковид-цифра у Параћину већ данима у просеку мања од педесет позитивних дневно, из здравствених установа упозоравају да је број нових инфекција још увек двоцифрен, те да треба водити рачуна о поштовању основних антиепидемијских мера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... Стидећу се сина

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... "Стидећу се сина"

КРАЈЕМ осамдесетих, глумцу Небојши Бакочевићу предвиђали су велику каријеру. Талентом и изгледом освојио је љубитеље домаће кинематографије, али и срца припадница нежнијег пола.

28. 01. 2023. у 20:02

Коментари (0)

А САД, ДА УЧИМО ВРЛИНЕ СВЕТОГ САВЕ: Новинар хтео да провоцира Новака, није ни сањао шта ће Ђоковић да уради