"СРБИЈА И ЋУПРИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ": Почело пријављање такмичара

З.Глигоријевић

28. 01. 2022. у 13:43

ТАКМИЧЕЊЕ „Србија и Ћуприја у ритму Европе“ биће одржано 16. фебруара у ШОМО „Душан Сковран“ у Ћуприји. Потенцијални такмичари могу да се пријаве слањем поруке путем Инстаграм налога @ритамевропе или путем броја телефона 0606555013 (вибер/wхатсаап).

СРБИЈА И ЋУПРИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ: Почело пријављање такмичара

Фото:СО Ћуприја

Млади који се пријављују за певање треба да пошаљу видео, који није дужи од минута, а на коме изводе песму по жељи без матрице или пратеће музике. Такође, треба да потпишу своје име и презиме, упишу годину рођења и град из кога долазе.

Млади који се пријављују за плес не треба да шаљу видео, већ само поруку која треба да садржи њихово име и презиме, годину рођења и град из кога долазе. Уколико се пријављују као плесна група, могу то да учине са једног налога, тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи са собом на флешу (USB) треба да понесу музику уз коју ће да играју и плешу.

Уколико неко од Ћупричана није у могућности да се пријави на један од већ речених начина, треба да се појави на самој аудицији, која ће бити одржана 16. фебруара у 13 сати у Основној музичкој школи „Душан Сковран", како би на лицу места, представили свој певачки или плесачки таленат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима