ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА ОПШТИНСКЕ СТИПЕНДИЈЕ: У Параћину ће их користити 11 студената и средњошколаца

З.Рашић

27. 01. 2022. у 18:59

ПРАВО на стипендију Општине Параћин по расписаном конкурсу за школску 2021/2022. годину остварило је једанаесторо најбољих студената, ђака генерације и ученика, а од њих је петоро данас дошло да потпише уговор са председником те општине Владимиром Милићевићем.

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА ОПШТИНСКЕ СТИПЕНДИЈЕ: У Параћину ће их користити 11 студената и средњошколаца

Фото: З. Рашић

Ову новчану подршку за уложен труд током школовања, по утврђеним критеријумима, могу да добију студенти од друге године студија са просеком изнад девет, бруцоши који су били проглашени ђацима генерације у средњим школама које су претходно завршили и средњошколци који су се - поред одличног успеха - на државним или међународним такмичењима под покровитељством Министарства просвете изборили за једно од прва три места.

За ову школску годину стипендије је добило седморо студената, два ђака генерације и два ученика средњих школа. Износ стипендије за студенте на месечном нивоу је 6.000 динара, за ученике 3.000, а добијају се десет месеци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НА ПРЕЛЕПОЈ ЕГЕЈСКОЈ ОБАЛИ: Ексклузиван хотел са одличном услугом, врло специфичан по томе што је смештен на сопствено полуострво