БЕСПЛАТНЕ ОНЛАЈН ПРИПРЕМЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ И ИНФОРМАТИКЕ: На Природно-математичком факултету у Новом Саду

Љ. П.

26. 01. 2022. у 15:28

ДЕПАРТМАН за математику и информатику Природно-математичког факултета у Новом Саду организује бесплатне онлајн припреме за факултетске пријемне из математике и информатике. Припреме почињу у уторак, 1. фебруара, а заинтересовани средњошколци треба да креирају свој налог на порталу: https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs

БЕСПЛАТНЕ ОНЛАЈН ПРИПРЕМЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ И ИНФОРМАТИКЕ: На Природно-математичком факултету у Новом Саду

Природноматематчки факултет Нови Сад

Ове припреме се година уназад одржавају онлајн, како би се омогућило свим средњошколцима из Србије и региона да се спреме за пријемни, а да не морају физички да буду у Новом Саду. Припреме ће покрити све области које су матурантима неопходне да би успешно положили пријемни испит на факултету из математике и информатике.

Природно-математички факултет у Новом Саду жели свим средњошколцима да пружи једнаке шансе за упис на факултет и зато су ове припреме као и претходних година – у потпуности бесплатне. Ученици могу да се прикључе припремама у било ком тренутку, а сви часови ће бити снимљени и сви регистровани средњошколци моћи ће ову наставу да погледају и одложено.

Припремна настава ће се држати сваког уторка од 20 часова, а први час је заказан за уторак, 1. фебруар.

На почетку припрема биће обрађене све теме које долазе на пријемни, а затим ће неколико часова бити посвећено решавању оних задатака које ученици желе да реше заједно. Током припрема биће одржан и пробни онлајн пријемни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)