"ЉУБИША, ГДЕ СУ ЛАВОВИ": Србија бруји о необичној фасади на истоку земље (ФОТО)

Novosti online

26. 01. 2022. у 12:09

У СРБИЈИ није тако ретка појава да људи воле да граде необичне куће које привлаче пажњу и о којима се надалеко и нашироко прича.

ЉУБИША, ГДЕ СУ ЛАВОВИ: Србија бруји о необичној фасади на истоку земље (ФОТО)

Фото: Депоситпхотос

Људи се понекад одлуче за гипсане лабудове, некад лавове ставе на капије, понекад то буду необичне фонтане или базени у дворишту, а у овом случају реч је о самој фасади куће.

На Фејсбук страници "Власи на квадрат" појавила се фотографија куће наводно настала у Источној Србији, а на којој се види како је једна породица украсила свој дом. Наиме, на стакленим фасадним блоковима куће на спрат било је исписано име "Љубиша" и то дуж читавог зида, колико се у ширини простирао спрат.

У коментарима који су након тога уследили, корисници Фејсбука су се смењивали у шалама на рачун необичне фасаде, али убедљиво највише пажње су побрале мајка и ћерка.

Када је њена ћерка написала о ком месту се ради, те и да је слика права, мајка и даље није могла да поверује, а ћерка јој је рекла да је немогуће да је не зна јер је зна цело село. Свакако, веома брзо се сазнало и који Љубиша је у питању и које село, тако да је мистерија решена донекле.

Оно што је ипак већину пратилаца странице занимало јесте препознатљива декорација овог краја, када се ради о дворишту – лавови на капији и сви су се питали где су они, па је тако неколико Фејсбук корисника оставило коментар: "Љубиша, где су лавови?"

(Објектив)

БОНУС ВИДЕО - НА МИНУС 5: Змија у Нишу усред јануара

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве