РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ: За привредне субјекте који се баве уградњом соларних панела

З.Глигоријевић

25. 01. 2022. у 11:30

ДОМАЋИНСТВА која остваре право на суфинансирање моћи ће да набаве добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног позива

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ: За привредне субјекте који се баве уградњом соларних панела

Фото:З.Глигоријевић

Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мере енергетске санације породичних кућа путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе на територији општине Ћуприја је расписан. Eнергетскa санација породичних кућа биће спроведена кроз сарадњу са привредним субјектима који се баве радовима на уградњи соларних панела за производњу електричне енергије, а крајњи корисници бесповратних средстава биће домаћинства на територији општине Ћуприја.

Домаћинства која остваре право на суфинансирање моћи ће да набаве добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног позива.

Циљ спровођења мере енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Ћуприја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СЛАВЉЕ СРЕДЊОШКОЛАЦА ДАНАС У ПАРАЋИНУ: Концерт и плес матураната у центру града