ИЗМЕЊЕН САОБРАЋАЈ У СУБОТИЦИ: Камионима тежим од 7.5 тона забрањује се пролазак

Ј.Л.

18. 01. 2022. у 18:46

ОД петка 21. јануара, камионима тежим од 7.5 тона забрањује се пролазак кроз поједине делове Суботице.

ИЗМЕЊЕН САОБРАЋАЈ У СУБОТИЦИ: Камионима тежим од 7.5 тона забрањује се пролазак

фото: Ј.Л.

Теретна возила чија највећа дозвољена укупна маса прелази 7,5 тона а која се крећу из смера улице Сомборски пут ка центру Града на раскрсници улица Сомборски пут и улица Загребачке и Прерадовићеве обавезно се усмеравају удесно у Загребачку улицу. Возила која се крећу из смера улице Бајски пут на раскрсници улица Бајски пут и улица Карађорђев пут, Прерадовићеве улице и улице Петефи Шандора обавезно се усмеравају удесно у Прерадовићеву улицу.

Забрањује се теретним возилима на кружном току код граничног прелаза између Републике Србије и Републике Мађарске „Келебија“ излаз са кружног тока у улицу Пут Едварда Кардеља.

Теретна возила која се крећу из смера улице Фрање Клуза ка индустријској зони обавезно се усмеравају удесно у улицу 13. Нову, улицу која је паралелна са Батинском улицом и налази се у склопу индустријске зоне.

Аутопревозници чија су седишта и аутобазе на траси ка граничном прелазу Келебија могу користити својим теретним возилима ту трасу само уколико су празни, односно уколико не врше услугу превоза терета.         

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Одговорно понашање кроз „Други поглед на кош“