УМРО МИЛИВОЈ ШИБУЛ: У Кикинди преминуо угледни пољопривредник

Р.Ш.

17. 01. 2022. у 15:30

УГЛЕДНИ кикиндски пољопривредник и домаћин Миливој Миле Шибул преминуо је данас, у 84. години, у свом дому, у родном граду.

УМРО МИЛИВОЈ ШИБУЛ: У Кикинди преминуо угледни пољопривредник

Фото: Р. Шегрт

Био је један од највећих локалних паора, политички активан, велики заљубљеник у фудбал и један од највернијих навијача ОФК “Кикинде”. Шибул је из старе, добростојеће кикиндске породице са великим пољопривредним имањем. Познати је ратар којег је у послу наследио млађи син Душко.

Чика Миле, како су га звали Кикинђани, био је и политички активан и члан ЛСВ. Учесник је многих јавних трибина о пољопривреди и положају пољопривредника. Познат је и као дугогодишњи фудбалски радник. Био је члан управе ОФК “Кикинде”, а десетак година и комесар за безбедност. Такође, је био и донатор клуба и помагао овом спортском колективу дуги низ година. Остаће упамћен и као редован навијач на утакмицама свог омиљеног “црвено-белог” клуба на Градском стадиону. У спортском ангажовању наследио га је старији син Иван. Радо је излазио у сусрет и медијима, увек спреман да прокоментарише актулене економске, пољопривредне и политичке теме. Новинарима је увек био доступан.

Иза себе је оставио бројну породицу, двојицу синова, унучад и праунучад. Миливој Миле Шибул биће сахрањен у уторак, 18. јануара, у 14 сати, на Мелином гробљу у Кикинди.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАНАТИ УМЕСТО КАФИЋА: Нишки креативци и мајстори добијају простор у заштићеном културно - историјском споменику