БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, НОВООБОЛЕЛИХ ОСАМ: Епидемија у Рудничко-таковском крају

М. БОШЊАК

09. 12. 2021. у 18:39

НАКОН више узастопних дана унатраг, Ковид зона Опште болнице у Горњем Милановцу, током минула 24 сата, срећом, не извештава ни о једном преминулом пацијенту.

БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, НОВООБОЛЕЛИХ ОСАМ: Епидемија у Рудничко-таковском крају

Фото: М. Б.

У тој „црвеној“ зони, тренутно су хоспитализована 23 пацијента.

- Код 20 је потврђен вирус корона, два имају негативне резултате тестирања. Током протекла 24 сата, примили смо две особе са симптомима који указују на тај вирус, у истом периоду на кућно лечење отпустили смо четворо – изјавио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Дом здравља у Горњем Милановцу потврђује још осам нових случајева заразе ковид-19. међу њима, први пут, од вишенедељних извештаја те установе – нема новозаражене деце.

- У Ковид амбуланти Дома здравља, јуче је прегледано 199 особа, од њих у Педијатријској Ковид амбуланти 25 деце, две особе су упућене на хоспитализацију – саопштава та установа.

Од марта прошле године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у Рудничко-таковском крају преминуле су 192 особе. У целом том периоду, корона вирусом укупно их је, према досадашњим званичним подацима, заражено 6.595. Од тог броја, само од почетка августа ове године, оболело је њих 2.751, од којих 409 деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

СТРАНЦИ који не познају најбоље географију Европе често мешају Србију и Сибир, па у ту рачуницу понекад додају и Сирију, а у прилог томе говоре бројне ситуације када нас је неко упитао одакле смо и да ли је ту много хладно.

29. 01. 2023. у 17:33

Коментари (0)

ПОЖАЛИЛИ СЕ: Хрватски конобари открили шта доживљавају после увођења ЕВРА