ПОСЛЕ ВУЧИЋЕВОГ ОБЕЋАЊА МОМЕНТАЛНА АКЦИЈА: Мештани јадарских села ускоро добијају бољу струју и стубове

В. Митрић

08. 12. 2021. у 08:00

ПРЕМА речима директора ЕПС Дистрибуције Бојана Атлагића, у МЗ Коренита, код Лознице, треба ургентно да се замени 35 дрвених стубова и постави 450 метара самоносивог кабловског снопа, како би касније могло да се инвестира у јавну расвету.

ПОСЛЕ ВУЧИЋЕВОГ ОБЕЋАЊА МОМЕНТАЛНА АКЦИЈА: Мештани јадарских села ускоро добијају бољу струју и стубове

Фото: В. Митрић

- У месним заједницама Горње и Доње Недељице биће ургентно замењено девет дрвених стубова, исто и у МЗ Симино Брдо, а рок за то је наредних месец дана. Трафостаница Драгинац добиће нови трансформатор и биће опремљена у наредних месец дана, у шта ће бити уложено 7,5 милиона динара. У наредне две године на том месту биће саграђена нова трафостаница, што је инвестиција вредна око 200 милиона динара - истакао је Атлагић.

Председник МЗ Доње Недељице Златомир Антонић казао је да су проблеми у Доњим и Горњим Недељицама честа искључења електричне енергије, али да сада могу да рачунају на стабилно снабдевање на дужи период.

Ово је плод обећања које је у суботу у разговору са мештанима дао председник Вучић, после чега је одмах у овај крај стигао директор ЕПС-а са најближим сарадницима. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)