ЗАРОБЉЕНИ И МЛАДИ КОШАРКАШИ: Дечаци са тренером не могу да стигну на утакмицу (ВИДЕО)

Новости онлајн

04. 12. 2021. у 15:00

СИМПАТИЗЕРИ опозиције и ове суботе малтретирају грађане блокадом саобраћаја у Београду и широм Србије, а на утакмицу у Руму нису могли ни да стигну дечаци једног кошаркашког клуба.

ЗАРОБЉЕНИ И МЛАДИ КОШАРКАШИ: Дечаци са тренером не могу да стигну на утакмицу (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Дечаци са тренером кренули на кошаркашку утакмицу из Шапца у Руму, а остали су заробљени у свом возилу, због немогућности да стигну на место одредишта. 

Део опозиције је најавио протесте за данас у најмање 52 града широм Србије, блокирајуће све главне саобраћајнице онемогућавајући људима да нормално живе и да се слободно крећу.

 

Како је најављено, у Београду ће бити блокиран или успорен саобраћај на целом потезу аутопута кроз престоницу, од Бубањ Потока до Аеродрома, али и на већим кружним токовима попут Славије, Аутокоманде и код општине Нови Београд.

Подсетимо, због најављених блокада у Београду све комуналне службе су у приправности како би се пружила максимална услуга Београђанима.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић је позвао све грађане Београда да комуналне проблеме пријаве на бројеве телефона 0800/110011 и 011/3090007 и упутио извињење свим грађанима што комуналне службе неће моћи да функционишу пуним капацитетом због најављеног застоја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)