НИС-ОВА ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: Донације воде "Јазак" здравственим установама у Републици Србији

Промо

02. 12. 2021. у 15:30

СВЕСНА значаја пружања подршке у наставку борбе против пандемије изазване корона вирусом, као и бриге о здрављу заједнице, компанија НИС донирала је пијаћу воду „Јазак“ здравственим установама широм Србије.

НИС-ОВА ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: Донације воде Јазак здравственим установама у Републици Србији

Фото: Промо

Више од 111 хиљада литара пијаће воде у вредности од седам милиона динара, НИС је донирао Универзитетском клиничком центру Србије за потребе Ковид болнице у Батајници, Клиничком центру Војводине, Универзитетском клиничком центру Ниш и припадајућој Ковид болници у Крушевцу, као и медицинскм особљу ковид одељења КБЦ „Бежанијска коса“.

Поред установа специјализованих за лечење пацијената оболелих од Ковид 19, компанија је донирала пијаћу воду и пацијентима који се лече на Институту за онкологију и радиологију Србије.

Фото: Промо

 

Подршку здравственим установама у Србији компанија НИС посвећено спроводи од 2009. године, од када је кроз различите донаторске активности у унапређење услова рада здравственог система уложила више од 215 милиона динара.

НИС је током 2020. године упутио донације од око 60 хиљада литара пијаће воде „Јазак“ различитим здравственим установама у земљи, док је услед наставка борбе са епидемијом, у овој години удвостручио количине и укупно донирао више од 122 хиљаде литара воде.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)