ОТАЦ И СИН ЗАЈЕДНО У БЕНДУ: Леп призор са зрењанинске рок сцене

Б.Грујић

01. 12. 2021. у 20:48

ТРИНАЕСТОГОДИШЊИ Зрењанинац, Денис Вујинов, уз свог оца Ненада, Бојана Станисављева и Александра Миливојева, члан је популарног рок бенда Титаник и за бубњевима заменио је покојног Бранислава Бранчета, Мазалицу.

ОТАЦ И СИН ЗАЈЕДНО У БЕНДУ: Леп призор са зрењанинске рок сцене

Фото: приватна архива

 - Са нама више на овом свету није ни Давор Досковић, а да све остане у породици, тј. нашем бенду, постарали смо се ангажовањем најмлађег бубњара у Зрењанину, Дениса - каже Александар Миливојев, који у Титанику свира бас гитару, уз соло гитаристу Бојана Станисављева и Денисовог оца, Ненада, који пева и свира гитару.

Фото: приватна архива

Занимљиво је да ће Титаник, после 40 година, у обновљеном саставу, поново свирати на ревијалној зрењанинској Гитаријади, која ће се 3. децембра, баш као некада, одржати у Културном центру Зрењанина. 

Фото: приватна архива

- Одушевљени смо идејом обнављања некада популарне Гитаријаде и једва чекам свој први велики јавни наступ - каже тринаестогодишњи Денис, бубњар Титаника и најмлађи учесник Гитаријаде.

Његов отац, Ненад, као један од чланова бенда са најдужим стажом у њему, уз позив љубитељима старе добре рокенрол свирке, истиче да је зрењанинска Гитаријада сјајна прилика да се сви подсете лепих времена и дружења, као и поменутих, преминулих чланова бенда. 

- Сада покојни Бранче, прву Гитаријаду је свирао 1985-те године, две године касније, проглашен је за најбољег бубњара и онда као велика ведета, почео да свира у Титанику 1988. године - каже Ненад Вујинов, уз напомену да верује у таленат свог сина, који, без обзира на своје године, нема трему и са великим нестрпљењем очекјује свој први званични наступ у бенду.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)