СПОРТ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: У Параћину одржана још једна седница Општинског већа

З.Рашић

01. 12. 2021. у 16:02

ВЕЋИНА тачака дневног реда 105. седнице Општинског већа у Параћину односила се на спортске клубове, односно на њихове годишње програме активности и додатна средстава потребна за реализацију.

СПОРТ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: У Параћину одржана још једна седница Општинског већа

Фото: Општина Параћин

Расправа је обједињена, па је после уводне речи и образложења усвојен предлог решења о одобравању годишњег програма од посебног значаја и средстава за његову реализацију за Рагби клуб „Цар Душан Силни“, а додатна средства за већ одобрене програме добили су Одбојкашки клуб "Борац" Параћин, Савез за школски спорт општине Параћин, Пливачки клуб "Делта", Стрељачки клуб "СФС Борац", Гимнастички клуб "Параћин" и Пливачки клуб "Црница".

Наставак седнице односио се на извештаје Комисије за оцену годишњих и посебних програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта, па су одобрени ревидирани предлози овогодишњих програма Спортског удружења "Блек гум", Планинарског клуба "Јаворак", фудбалских клубова "Раднички" Текија, "Хајдук" Чепуре, "Јединство" Ратаре, "Полет" Забрега, Спортског удружења "Викинг 2016", ОШК "Параћин", те Аеро -клуба "Наша крила" и Спортског удружења "Преториан".

Само прве две тачке ове седнице, иначе, нису биле везане за спорт, па су усвојена и одборницима на разматрање упућена два документа -  одлука Надзорног одбора „Водовода“ о промени адресе седишта овог јавног предузећа и извештај о раду истог предузећа за период јануар-септембар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЕКСПЛОДИРАО КАЗАН ПУН ВРЕЛОГ ПУДИНГА: Умало несрећа у централној кухињи предшколске установе Пчелица у Нишу