ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ:Преминула два пациента, у "црвеној" зони 30 пацијената

Милорад Бошњак

21. 11. 2021. у 12:25

ДВА су пацијента, нажалост, преминула у Ковид зони Опште болнице у Горњем Милановцу током минула 24 сата. Били су годишта 1942. и 1954.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ:Преминула два пациента, у црвеној зони 30 пацијената

Фото: М. Б.

Према пресеку од јутрос у седам сати,у тој „црвеној“ зони тренутно се лечи 30 пацијената.

- Код њих 29 потврђен је корона вирус. Током протекла 24 сата, примили смо четири особе са симптомима који указују на корона вирус, једна је отпуштена на кућно лечење – изјавио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Нема још званичних података из Дома здравља у Горњем Милановцу, о новом броју особа код којих је потврђен вирус корона, међу њима и деце, која се прегледају у Педијатријској Ковид амбуланти ове установе. Овај Дом здравља, најчешће, те информације не саопштава током викенда, већ као збирне податке првог идућег радног дана.

Од марта прошле године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у Рудничко-таковском крају преминуло је 180 особа. У целом том периоду, корона вирусом укупно је, по досадашњим званичним подацима, заражено 6.292 лица. Од тог броја, само од почетка августа ове године, оболело је њих 2.440, од којих 373 деце.

БОНУС ВИДЕО: "ФТ1П" даје одговор, како да оснујете предузеће?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)