МРТВА СВИЊА У КАНАЛИЗАЦИЈИ: Мрчајевчани остали шокирани кад су видели шта је узрок проблема у њиховом насељу

В.И.

26. 10. 2021. у 12:18

ЕКИПЕ ЈКП “Водовод” из Чачка пронашле су узрок запушења канализационе мреже, због чега је у појединим домаћинствима у насељу Мрчајевци код Чачка претходних дана дошло до изливања фекалија.

МРТВА СВИЊА У КАНАЛИЗАЦИЈИ: Мрчајевчани остали шокирани кад су видели шта је узрок проблема у њиховом насељу

Фото: Приватна архива

На запрепашћење радника “Водовода”, који су радили на отклањању квара, у канализационој цеви пронађена је – мртва свиња, и то тешка око 60 килограма!

Помоћник градоначелника Милан Бојовић казао је да су све учесталије ситуације да екипе овог јавног предузећа у канализацији проналазе остатке мртвих животиња, или чак целе цркотине.

- Очигледно је да појединци немају свест о томе шта могу и где могу да бацају и због тога врло често долази до непредвиђених ситуација и кварова на канализационој мрежи. Немар појединаца прави велике проблеме мештанима и отежава њихово нормално функционисање – рекао је Бојовић.

Фото: Приватна архива

Проблем са канализацијом у Мрчајевцима је саниран, а Бојовић наводи да су ангажоване надлежне контролне инспекције како би се спречило да поново дође до сличне ситуације.

 Он је додао да ће сви грађани који се несавесно понашају кад је у питању одбацивање отпада у канализациону мрежу бити строго санкционисани.

Мрчајевчани су били шокирани призором из њиховог краја.

Надају се да ће надлежни пронаћи и казнити кривца.

- Ваљало би да му одреде дебелу казну, да то буде пример за све остале који би исто учинили – веле мештани овог насеља.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

СНС ОБЕЛЕЖАВА 13. РОЂЕНДАН: Садња дрвећа код Парка пријатељства на Ушћу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)