БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, У КОВИД-ЗОНИ 31: Епидемиолошки пресек за Рудничко-таковски крај

М. БОШЊАК

23. 10. 2021. у 13:18

МЕЊА се, навише, број пацијената у „црвеној зони“ Опште болнице у Горњем Милановцу, која срећом, током минула 24 сата, не бележи смртне случајеве, у односу на раније дане. У тој зони, тренутно се лечи 31 пацијент.

БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, У КОВИД-ЗОНИ 31: Епидемиолошки пресек за Рудничко-таковски крај

Фото М. Бошњак

- Од њих 31, према пресеку од јутрос у седам сати, два су прикључена на апарате са високим протоком кисеоника, такозване „high-flow“. Код 30 особа у нашој Ковид зони, потврђен је корона вирус, један има негативан резултат тестирања. Током минула 24 сата, примљено је осам особа, са симптомима који указују на корона вирус, шесторо је отпуштено на кућно лечење - потврдио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Из Дома здравља у Горњем Милановцу, новог броја заражених вирусом корона још нема. Та установа често понедељком саопшти званичне податке за све минуле дане викенда.

Од марта прошле године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у Рудничко-таковском крају преминуло је 158 особа. У целом том периоду, корона вирусом укупно је, по досадашњим подацима, заражено 5.347 лица. Од тог броја, само од почетка августа ове године, у четвртом таласу епидемије, оболело је њих 1.474, од којих 183 деце.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Српска фабриак вакцина

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)