КАДРОВСКЕ ПРОМЕНЕ НА СЕДНИЦИ СО ПАРАЋИН: Именовано више директора и в.д. директора јавних предузећа и установа

З.Рашић

22. 10. 2021. у 18:16

ОСИМ донете одлуке о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта из јавне својине општине Параћин у Индустријској зони „Змич“ ради изградње објеката, одборници локалног парламента у граду на Црници на последњој седници бавили су се највише кадровским решењима.

КАДРОВСКЕ ПРОМЕНЕ НА СЕДНИЦИ СО ПАРАЋИН: Именовано више директора и в.д. директора јавних предузећа и установа

Фото З. Рашић

Александра Антић, дипломирана правница, именована је за директора Центра за социјални рад на период од четири године, након што је претходно разрешена функције вршиоца дужности у истој установи. Такође, Саша Радисављевић, професор физичке културе и досадашњи в.д. директора СРЦ „7. јул“, гласовима скупштинске већине добио је четворогодишњи директорски мандат у тој спортској установи.

Уследило је и више решења о разрешењу и именовању вршилаца дужности директора због истека периода на који су именовани. Досадашњи в.д. директора Дирекције за изградњу Марко Јеленић , по струци мастер инжењер заштите на раду, разрешен је те функције, па именован за в.д. директора ЈКП „Параћин“. Претходно је функције у ЈКП због истека мандата разрешен Драган Аксентијевић.

За новог в.д. директора Дирекције за изградњу именован је Дејан Стојковић, дипломирани инжењер прехрамбене технологије.

Из истог разлога - због истека мандата, и Јелена Видосављевић, професорка разредне наставе, разрешена је функције в.д. директора Дома омладине, а именован Марко Миловановић, професор историје.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)