ЗА ЧЕТИРИ ДАНА КОРОНА ОДНЕЛА 14 ЖИВОТА: Тешки дани за запослене у лесковачкој Ковид болници

И. М.

21. 10. 2021. у 16:51

У КОВИД болници у Лесковцу последња 24 часа још две особе преминуле су од последица инфекције вирусом корона, а од почетка ове седмице опаки вирус однео је 14 живота.

ЗА ЧЕТИРИ ДАНА КОРОНА ОДНЕЛА 14 ЖИВОТА: Тешки дани за запослене у лесковачкој Ковид болници

Фото: И. Митић

У среду су преминуле четири невакцинисане особе. Три из Лесковца и једна из Власотинца. Најмлађа је имала 67, а најстарија 89 година, док је у четвртак битку са короном изгубио вакцинисани пацијент из Медвеђе, стар 62 године, као и једна невакцинисана особа, стара 73 године, из села Горина, у околини Вучја.

По четири смртна исхода забележена су и у понедељак односно уторак. Преминуле су четири особе из Лесковца и по једна из Вучја, Црне Траве, Власотинца и Бојника. Најстарија је имала 92, а најмлађа 74 године, а од осам преминулих вакцину су примила два пацијента.

Тренутно су на болничком лечењу 223 пацијента. У последња 24 часа примљена је 21, отпуштено је 14, док су у другу здравствену установу упућене четири особе са најтежом клиничком сликом. Терапију кисеоником прима 155 пацијената.

Хоспитализоване су 162 особе из Лесковца, 25 из Власотинца, 14 из Лебана, девет из Бојника, осам из Медвеђе, две из Ниша и по једна из Црне Траве, Новог Сада и Шида.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)