ДОДАТНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА ДО БОЉЕ ЗАРАДЕ: Туристичка организација Власотинце домаћин семинарима

И.Митић

21. 10. 2021. у 16:15

ЗНАЧАЈ сеоског туризма и покретање тог посла, укључујући и примере добре праксе, категоризација објеката и комуницирање путем платформе под називом „е-туриста“ теме су првог од четири семинара које организује Туристичка организација Власотинца.

ДОДАТНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА ДО БОЉЕ ЗАРАДЕ: Туристичка организација Власотинце домаћин семинарима

Фото: ОУ Власотинце

Активности почињу у петак, 22. октобра у 11 часова, у сали локалног парламента, а у оквиру пројекта под називом „Едукација за побољшање туристичко-угоститељске понуде, развој руралног туризма и стварање јединственог туристичког производа кроз удруживање“ које је подржало надлежно министарство.

- Овај семинар је намењен хотелијерима, власницима хотела и мањих приватних смештајних капацитета, власницима ресторанима и запосленима у њима, туристичким агенцијама и свима осталима који желе да својим послом буду део туристичке привреде – нагласила је Наташа Ђокић Живковић, директор ТО Власотинце.

Она је додала да је искуство показало да су људима потребне додатне информације у овој области што је била полазна основа за припрему пројекта. Наредни семинар биће одржан од 5. до 7. новембра, а теме тог окупљања биће благовремено најављене.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)