САМИ ЗВАЛИ ПОЛИЦИЈУ?! Бахатост младих изгредника попримила велике размере

И. Митић

15. 10. 2021. у 20:53

ДЕЧИЈА игралишта поред Власине, у центру Власотинца, често су мета вандала, а њихова бахатост је попримила такве размере да их у рушилачким намерама не спречава ни присуство старијих нити видео-надзор.

САМИ ЗВАЛИ ПОЛИЦИЈУ?! Бахатост младих изгредника попримила велике размере

Фото: ОУ Власотинце

Група младих људи, пре десетак дана, ломила је мобилијар, канте и таблу, на дечијем игралишту у близини Спортско-рекреационог центра „Власина“, а на упозорење чувара овог објекта да ће позвати полицију реаговали су потпуно неочекивано и сами позвали представнике органе реда. 

- Полиција је дошла и узела им изјаве. Не знам шта се даље дешавало – казао је радник који је критичне ноћи дежурао у спортској дворани.

Изгредници пред њим нису показали ни трунку кајања или страха од евентуалних законских последица, а овакви инциденти су посебно чести током викенда. Оба игралишта поред Власине „покривена“ су системом видео-надзора.  

- Ломе клупе, канте, остављају флаше и други отпад, па када током дана у парк дођу родитељи са децом буду разочарани што им је уништен простор за игру. Апелујем на младе људе да брину и чувају заједничку имовину – казао је Саша Ђокић, в.д. директора СРЦ „Власина“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)