ЗАСЕДАЛИ ЋУПРИЈСКИ ВЕЋНИЦИ: Једногласно утврђен предлог ребаланса општинског буџета

З. Рашић

08. 10. 2021. у 17:47

ЈЕДНОГЛАСНОМ одлуком чланова Општинског већа у Ћуприји на данашњој седници утврђен је предлог Одлуке о измени и допуни одлуке о општинском буџету, којим су приходи у општинској каси повећани за трансфере са републичког нивоа власти.

ЗАСЕДАЛИ ЋУПРИЈСКИ ВЕЋНИЦИ: Једногласно утврђен предлог ребаланса општинског буџета

Фото ОП Ћуприје

Предлог је упућен одборницима СО на разматрање и доношење, а одлука о ребалансу ступа на снагу дан по објављивању.

Подсетимо, решењем Министарства пољопривреде, шумарства и пољопривреде граду на Морави одобрена су средства у износу од 7,75 милиона динара за развој руралне инфраструктуре – санацију сеоских путева, па су ова средства укључена у буџет, заједно са 500.000 динара - колико је Општина Ћуприја добила од Министарства за бригу о селу за организацију манифестације “Михољски сусрети села”.

Ребалансом се, такође обезбеђују средства за израду документације неопходне за учешће у државном пројекту “Чиста Србија” који ће се спроводити у у ћупријској општини, а предвиђена је изградња фекалне канализације у селима и изградња постројења за пречишћавање отпадних вода.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ПУТНИЦИ У ЧУДУ ГЛЕДАЛИ: Шта је возач у градском аутубосу у Београду окачио изнад главе (ВИДЕО)