НАЈБОЉА ЈЕ ЧОРБА СА РИБОМ ИЗ ТАМИША: Традиционално такмичење одржано у Јаши Томићу

Б. Грујић

05. 10. 2021. у 12:08

ТРАДИЦИОНАЛНО такмичење у припремању рибље чорбе из котлића у селу Јаша Томић, у општини Сечањ, поводом Дана места одржано је уз учешће 25 екипа, које су се такмичиле по новим правилима, где је из сваког котлића сервиран само по један тањир чорбе, који је оцењиван.

НАЈБОЉА ЈЕ ЧОРБА СА РИБОМ ИЗ ТАМИША: Традиционално такмичење одржано у Јаши Томићу

Фото: С. Младеновски

Трочлани жири, састављен од проверених кулинарских стручњака Милоша Чорлије, Стојала Калапиша и Горана Рикала, није имао лак задатак, с обзиром на то да су само нијансе одлучивале, а по њиховом мишљењу најукуснију чорбу скувао је Данко Селеуш из Алибунара, друго место освојио је Миладин Поповић из Стајићева, а треће Михаљ Сивери из Мужље, док је специјалну награду, као најмлађи учесник, освојио Огњен Ћосић из Јаше Томић.


Запратите Nportal на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КАКО ДА ЗАЧИНИТЕ БРАК? Радмила је брачни терапеут и ове савете треба да послушате (ВИДЕО)