БОГАТ ПРОГРАМ НОВОСАДСКЕ "ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ": Посебна пажња посвећена деци са сметњама у развоју

З. Г.

04. 10. 2021. у 15:31

КОНЦЕРТОМ у салетли Дунавског парка у Новом Саду је свечано отворена традиционална манифестација „Дечја недеља“, која ће наредних дана најмлађима понудити бројне и разноврсне програме, посебно оне који негују здраве стилове живота.

БОГАТ ПРОГРАМ НОВОСАДСКЕ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ: Посебна пажња посвећена деци са сметњама у развоју

Фото: Прес служба Града

- Програми се ове године одвијају на отвореном простору, у складу са епидемиолошким мерама. Посебну пажњу смо посветили деци са сметњама у развоју и њиховом укључивању у друштвени живот - истакла је Бранка Бежанов, чланица Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци.

Деца из вртића и ученици новосадских основних школа уживали су у наступу хора „Инструментал“, радионици „Ми&Ла“ и наступу ученика ШОСО „Милан Петровић“. Ученици те школе изложили су своје производе који су намењини продаји, а сав приход биће упућен у хуманитарне сврхе за лечење Михајла Јовића, оболелог од леукемије.

Сви садржаји „Дечје недеље“ су бесплатни, а програм је доступан на сајту Града.

Манифестацију, која се одржава уз подршку Града Новог Сада под слоганом „Дете је дете, да га волите и разумете“, организује Удружење „Живот као инспирација“, шесту годину заредом.

Запратите Нпортал на Фејсбуку

БОНУС ВИДЕО - Робот полицајац на Дубаи Еxпо 2020

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)