РАДОВИМА НА ТОПЛОВОДНОЈ ОШТЕТЛИ ВОДОВОДНУ МРЕЖУ: Морају да ставе 250 м нових цеви

Б. Грујић

29. 09. 2021. у 18:59

ТОКОМ извођења радова на постављању топловодних цеви, у преподневним часовима, тешко је оштећена водоводна мрежа у улици Пере Добриновића у Зрењанину, због чега је дошло до прекида водоснабдевања у рејону улица Пере Добриновића, Уроша Предића и дела улице Лазе Костића.

РАДОВИМА НА ТОПЛОВОДНОЈ ОШТЕТЛИ ВОДОВОДНУ МРЕЖУ: Морају да ставе 250 м нових цеви

Фото ВИК Зрењанин

Одмах по изласку на лице места, екипе градског Водовода утврдиле су да због степена оштећења водоводну мрежу није могуће санирати, и да је неопходна замена цеви водоводне мреже у дужини од 250 метара, а да би се обезбедило водоснабдевање, до момента набавке материјала за неопходну замену цеви, одлучено је да се оштећени део мреже премости изградњом привремене мреже на површини земље.

Тренутно радници градског Водовода уклањају улични мобилијар и друге инсталације,а процена је да ће рашчишћавање терена бити окончано до 18 часова, након чега ће уследити радови ЈКП „Водовод и канализација" на изградњи привремене водоводне мреже, а према проценама стручних служби, грађани у поменутим улицама би воду могли да добију око поноћи.

О радовима на замени 250 метара тешко оштећене водоводне мреже и потребном времену за њихово извођење, грађани овог дела Зрењанина, биће благовремено обавештени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СВЕГА ОСАМ КОВИД-ПРЕГЛЕДА ЈУЧЕ У ПАРАЋИНУ: Током викенда потврђено још шест случајева инфекције