ДА ЛАКШЕ ДОЂУ ДО СВОЈИХ ПАРА: У Геронтолошком центру у Шапцу изашли у сусрет најстаријим корисницима (ФОТО)

В. МИТРИЋ

28. 09. 2021. у 18:36

МОБИЛНА експозитура Банке Поштанске штедионице постављена је у кругу Геронтолошког центра Шабац, како би корисницима дома за старе било омогућено да брзо, сигурно и једноставно подигну средства са својих текућих рачуна.

ДА ЛАКШЕ ДОЂУ ДО СВОЈИХ ПАРА: У Геронтолошком центру у Шапцу изашли у сусрет најстаријим корисницима (ФОТО)

Фото: В. Митрић

Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је Геронтолошки центар Шабац и истакао да на овај начин Банка Поштанска штедионица, у сарадњи са институцијама Града Шапца, жели да пружи свој допринос у очувању здравља најстаријих суграђана током борбе са пандемијом изазваном вирусом корона.

- Корисници Геронтолошког центра имају проблем са излажењем ван круга дома за старе због пандемије короне. У мобилној експозитури могу се обавити све врсте банкарских услуга као и у било којој другој експозитури попут уплата, исплата и отварања текућих рачуна уз поштовање епидемиолошких мера. Договорено је да мобилна експозитура бар једном месечно буде постављена у кругу Геронтолошког центра - рекао је градоначелник Пајић.

Директорка Геронтолошког центра Шабац, Марија Марковић каже да ће мобилна експозитура доста значити корисницима дома за старе.

- Тренутно имамо око 200 корисника од којих је око 85 посто тешко покретних или потпуно непокретних. Корисници ће сада без одласка из круга установе моћи да са својих текућих рачуна подигну новац - истакла је Марија Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)