ПОТЕКЛО ПИВО ИЗ ФЕСТИВАЛСКОГ БУРЕТА: Почео шести по реду "Новосадски Октоберфест"

С.БАЈИЋ

24. 09. 2021. у 22:06

ТРАДИЦИОНАЛНИМ отварањем фестивалског бурета, вечерас на кровној тераси тржног центра “Променада” у Новом Саду, почео је шести по реду “Новосадски октоберфест”, манифестација у част пива, переца и кобасица, зачињена богатим забавним програмом.

ПОТЕКЛО ПИВО ИЗ ФЕСТИВАЛСКОГ БУРЕТА: Почео шести по реду Новосадски Октоберфест

Фото: С.Б.

Прве кригле из бурета су наточили и наздравили Ненад Иванишевић, покрајински секретар за привреду и туризам, Милорад Радојевић, члан градског већа задужен за привреду и Дорис Даниловић испред Немачко- Српске привредне коморе.

Они су нагласили да подржавају манифестацију у новонасталим околностима која се одржава на отвореном простору уз придржавање безбедносних мера, доноси дух баварске у нашу земљу и доприноси развоју туризма.

На излагачким штандовима представљају се познати домаћи и инострани произвођачи пива са мноштвом брендираних точилица, а цене су од 150 па до 300 динара по кригли. Ту су и пекари и посластичари, али највише пажње привлаче мајстори роштиљ кобасица који су око својих штандова у старту окупили велики број посетилаца привучених мирисом.

Најпре су на сцени наступили Бијело дугме - трибјут бенд, а затим су публику забављали Блажа и кљунови после којих следи па такмичење у држању кригли и у 23 часа, концерт Ортодокс келтс.

Сутра, у суботу, наступају Ред хот чили пеперс- трибјут бенд, затим ГИФТ и за крај легендарно Атомско склониште.

БОНУС ВИДЕО - ЈЕСЕЊА ИГРА БОЈА: Златар је ваздушна бања за "пуњење батерија" и јачање имунитета

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)