ПОДРШКА ЗА „СУПЕР ДЕВОЈЧИЦЕ“: Оригинална кампања за таленте у Крушевцу

С.БАБОВИЋ

06. 09. 2021. у 20:05

АЛТЕРНАТИВНИ центар за девојке из Крушевца покренуо је оригиналну кампању за подршку образовању и усавршавању талентованих девојчица од 8 до 14 година у науци, спорту и уметности.

ПОДРШКА ЗА „СУПЕР ДЕВОЈЧИЦЕ“: Оригинална кампања за таленте у Крушевцу

Фото:АЦЗД

Донаторска кампања носи назив „Подржи супер девојчице“, а има за циљ прикупљање средстава за пет стипендија у износу од по 25.000 динара.

-Свесне смо да девојчице, поготово оне које живе у тешким животним условима, немају подједнаке шансе да се образују и добију адекватне услове за развој својих талената-кажу у Алтернативном центру за девојке.- Зато верујемо да свака девојчица поседује Супер моћи које треба открити, а када их подржавамо да развијају своје Супер моћи, оне могу да промене своје животе и свет на боље!

Стипендије ће се искористити за покривање путних трпшкова, финасирање едукативних часова или активности,као и набавку спортске или ументичке опреме.Предност при добијању стипендија имаће девојчице које долазе из материјално угрожених породица и из маргинализованих група. Кампања траје до 30. септембра,а пријаве су могуће путем линка https://www.donacije.rs/projekat/podrzi-super-devojcice/

- Кампања је инспирисана Међународним даном девојчица који се обележава 11. октобра и који је осмишљен са циљем подизања свести о правима девојчица и њиховом рањивом положају,тог дана биће и додела стипендија, а одлука о добитницама 1.октобра - кажу у АЦЗД.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)