КОНЦЕРТ НА „РОШТИЉИЈАДИ“: Гале и „Кербер“ бројним наступима обележавају 40 година каријере

И.М.

25. 08. 2021. у 15:24

ГРУПА „Кербер“ ове године слави четири деценије постојања, а спектакуларни концерт који је у уторак одржала на лесковачкој „Роштиљијади“ само је део у мозаику прославе овог великог јубилеја.

КОНЦЕРТ НА „РОШТИЉИЈАДИ“: Гале и „Кербер“ бројним наступима обележавају 40 година каријере

Фото: И.М.

Љубитељи музике популарног рок састава, од којих се многи нису ни родили у зениту његове славе, потврдили су да рок музика има своју публику и међу млађим генерацијама, а не само међу онима који су осамдесетих година одрастали уз овај бенд увек доследан свом добро познатом звуку.

- По ко зна који пут смо у Лесковцу, али се осећамо као да нам је први пут. Сваки пут дођемо узбуђени и једва чекамо да се видимо са публиком. Надамо се још једној лепој епизоди, јер се са Лесковчанима јако добро знамо – рекао је Гале, фронтмен „Кербера“, и додао да је импозантно то што и после 40 година његов бенд сваки нови наступ доживљава са великим узбуђењем.

Специфична енергија и емоција током двочасовног концерта окупирала је простор испред бине у центру Лесковца, а „Кербери“ су већ у старту успели да створе атмосферу која ће се дуго памтити.

Неки нови клинци ће са тим успоменама, као и многи до сад, постајати људи слушајући њихове песме.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)