ТРЕЋУ ДОЗУ ПРИМИО 981 КРАЉЕВЧАНИН: Имунизација против короне на територији града на Ибру

Г.Ћ.

25. 08. 2021. у 12:27

ПРЕМА подацима краљевачког Дома здравља, од почетка масовне имунизације против ковида-19 у Краљеву је до сада укупно обављена 92.361 вакцинација.

ТРЕЋУ ДОЗУ ПРИМИО 981 КРАЉЕВЧАНИН: Имунизација против короне на територији града на Ибру

Фото: Г.Шљивић

Од тога је прву дозу једне од расположивих вакцина примио 46.341 становник града на Ибру, ревакцинисано је 45.039 грађана, док је трећу дозу вакцине до сада примио 981 Краљевчанин.

Имунизација првом дозом вакцине без претходног заказивања, као и ревакцинација на вакциналним пунктовима у новој краљевачкој хали спортова обављају се устаљеном динамиком од 8 до 16 сати, сваког дана осим недељом. Заинтерсовани грађани могу примити и трећу дозу, након консултације са лекаром.

У 12 сеоских амбуланти на територији Краљева обавља се имунизација „Синофарм“ вакцином, док Служба кућног лечења овдашњег Дома здравља обавља вакцинацију непокретних особа према допуњеним списковима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ЕКСКЛУЗИВАН КОМПЛЕКС НА САМОЈ ПЛАЖИ: Невероватан поглед на зелену башту и тиркизно море, али и изванредна услуга