ДА СЕ ФИЛИП ВРАТИ КУЋИ И ЛЕЧИ: Хуманитарна акција на Штранду овог понедељка за ватерполисту ВК Војводина

Љ. П.

14. 08. 2021. у 08:20

АКЦИЈА "Хуманитарни понедељак" на новосадском Штранду прекосутра намењена је Филипу Петровићу, који је одрастао у Новом Саду, у ком се остварио као један од најуспешнијих ватерполиста млађих селекција ВК Војводина.

ДА СЕ ФИЛИП ВРАТИ КУЋИ И ЛЕЧИ: Хуманитарна акција на Штранду овог понедељка за ватерполисту ВК Војводина

Фото Градско зеленило

По завршетку средње школе уписао је факултет, затим отишао у САД због посла. Крајем маја 2021. Филип је доживео несрећу након скока у воду, услед које је дошло до прелома два вратна пршљена. Филип је хитном службом превезен у болницу где је оперисан.

Тренутно се налази у болници где се лекари боре за њега. Његово опште стање је веома тешко, доњи део тела још увек не осећа. Филипу су средства потребна за лечење, оперативни захват, болничке трошкове, рехабилитацију и медицински транспорт.

Улаз на купалиште се 16. августа неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова. У прошлонедељној акцији прикупљања средстава за лечење Николе Малића прикупљено је 201.600 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика