БАЛОНИ ПОНОВО ЛЕТЕ ИЗНАД КРУШЕВЦА: Познат програм петог Међународног фестивала балона

С.Б.

03. 08. 2021. у 15:31

ПЕТИ међународни фестивал балона у Крушевцу биће одржан од 6. до 8.августа, а сада је и познат и тачан програм ове популарне манифестације коју организује Туристичка организација града Крушевца.

БАЛОНИ ПОНОВО ЛЕТЕ ИЗНАД КРУШЕВЦА: Познат програм петог Међународног фестивала балона

Foto: ТО Крушевац

Првог дана фестивала већ од 18 до 21 сат, уколико то временске прилике дозволе, посетиоцима ће бити омогућено подизање и спуштање у корпи балона у оквиру програма “Свет летећих балона”,а у исто време у парку Багдала где ће се реализовати два од три дана фестивала организује се и “DJ baloon party”. Од 21 до 22 сат посетиоци ће присуствовати посебно ноћном перформансу балона, а програм се наставља на бини где ће од 21 сат наступати Саша Матић.

Foto: ТО Крушевац

Другог дана фестивала репризира се садржај са дана отварња од 18 до 22 сата, док ће од 21 сат наступати “Легсингтон бенд”. Последњег дана, фестивал се “сели” у Забавни парк “Шаренград”, где се од 18 до 22 сата одржава забавни програм за децу(соларна астрономија,дечији аниматори, радионице, стреличарство,”facepainting”,као и дружење са члановима балонарских посада, са симулацијом подизања и спуштања у корпи балона). На бини ће од 19 сати бити концерт “Acoustic baloon evening”.

Foto: ТО Крушевац

У Туристичкој организацији града Крушевац напомињу да су посетиоци фестивала у обавези да држе дистанцу и носе заштитне маске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)