РОДИЛА БЛИЗАНЦЕ, ПА ПОТВРДИЛА ХУМАНОСТ: Млада мајка обезбедила донацију породилишту Опште болнице у Горњем Милановцу

М. БОШЊАК

30. 07. 2021. у 07:20

ХУМАНИТАРНОЈ акцији коју је покренула здравствена радница Нина Новаковић из Горњег Милановца, блогерка позната по свом инстаграм-налогу "Кување са Нином", за донирање најнеопходнијих потрепштина породилишту овдашње Опште болнице, одазвало се много људи добре воље.

РОДИЛА БЛИЗАНЦЕ, ПА ПОТВРДИЛА ХУМАНОСТ: Млада мајка обезбедила донацију породилишту Опште болнице у Горњем Милановцу

Фото И. Ђурђевић

И, Нина је донацију уручила само неколико дана од свог изласка из породилишта, јер је постала поносна мама близанаца, односно родила је два дечака!

Притом, на списку дарова су били ћебад, простирке, пешкири, спаваћице, бадемантили, тетра и шведске пелене, бенкице, бодићи, чаршави, флашице, капице, рукавице, храна и козметика за бебе...

- Пресрећна сам јер велику заступљеност на "Инстаграму" могу да искористим и у хуманитарне сврхе. Наредних дана ћу предати и комодицу за пресвлачење беба, а маме ми већ масовно шаљу слике својих беба у новим бодићима или постељини. Оне су одушевљене, а моје срце је препуно - поносна је Нина којој је захвалност, не заборављајући ни све остале који су помогли акцију, изразио прим. др Драган Перишић, начелник Службе за гинекологију и акушерство Опште болнице.

- Не памтимо донацију оваквог обима. Нина је дуго размишљала шта би највише могло да помогне породилишту у свакодневном раду, али и мајкама и бебама, па је ово одличан пример и за друге људе племенитог срца - закључује прим. др Перишић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)