ЂУСКАЊЕ УЗ ЕЛЕКТРОНСКУ МУЗИКУ: У Новом Саду на Новосадском сајму 30. и 31. јула Green Love фестивал

Љ.П.

29. 07. 2021. у 13:22

НА Новосадском сајму, под звездама, 30. и 31. јула врхунки ди-џејеви, љубитељима електронске музике приредиће две незаборавне вечери.

ЂУСКАЊЕ УЗ ЕЛЕКТРОНСКУ МУЗИКУ: У Новом Саду на Новосадском сајму 30. и 31. јула Green Love фестивал

Green Love фестивал

Врхунску атмоссферу, у петак, 30. јула, покренуће Jay Lumen, а публика ће ђускати и уз наше домаће звезде ди-џеј сцене, Милоша Вујовића и Linear Disruption. Наредно вече 31. јула, за наставак „зелене магије“ биће задужен Sebastian leger, али и ди-џеј Новак, Факир и Bokee.

Организатори истичу да се изузетно радују што ће коначно, после дужег времена, публика имати прилику да ужива у квалитетној електронској музици, уз поштовање свих епидемијских мера.

- Последњи Green Love фестивал одржан је у октобру, а сада смо изузетно срећни што љубитељима електронске музике поново можемо да приуштимо врхунску музику и доведемо одличне извођаче – истичу организатори. - Уметност ће увек победити, а доказ томе је и што је осталојош мало карата за дводневну јулску авантуру.

Green Love фестивал од 2010. године окупља најпрестижније домаће и светске ди-џејеве, и спаја их са истинским љубитељима доброг рејва у посебно магичној атмосфери.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)