НА КЛУПИ ЈЕ УДАРИО ОТПАЛИ ТОЧАК: Несвакидашња незгода догодила се у центру Ирига, у којој је повређена Спасенија О. (85)

С. КОСТИЋ

29. 07. 2021. у 07:00

ДА опасност вреба са свих страна у то се уверила јуче око осам часова Спасенија О. (85) из Ирига, коју је повредио отпали точак са камиона док је седела на клупи у централном парку овог сремског места.

НА КЛУПИ ЈЕ УДАРИО ОТПАЛИ ТОЧАК: Несвакидашња незгода догодила се  у центру Ирига, у којој је повређена Спасенија О. (85)

Фото С. К.

Старици, која је одмах збринута у Општој болници у Сремској Митровици, констатована је повреда левог колена и она је уз одређену терапију пуштена на кућно лечење, рекли су за "Новости" из ове здравствене установе.

Жена која је највероватнија хтела да мало ужива у јутарњем ваздуху у парку који се налази уз сам магистрални пут који се протеже кроз ово место, ни слутила није да ће је у том тренутку погодити отпали точак са камиона.

- Док је путем пролазио теретни камион из правца Новог Сада, њему је отпао задњи точак са приколице, откотрљао се и ударио старицу која је у то време седела на клупи у парку - каже наш извор из полиције.

На лице места изашла је медицинска екипа Дома здравља у Иригу, која је Спасенију одвезла у сремскомитровачку болницу.

- Код пацијенткиње установљена је повреда левог колена, на срећу није било прелома.

Приколица камион остао без точка , Фото С. К.

Урађена је дијагностика и она је уз терапију која јој је прописана пуштена на кућно лечење - изјавила је портпарол Опште болнице у Сремској Митровици Биљана Сремчић.

После полицијског увиђаја, камион је склоњен на место како не би угрожавао друге учеснике у саобраћају, а шта је довело до отпадања задњег точка на приколици, утврдиће даља истрага.

ОБИЛАЗНИЦА КАО РЕШЕЊЕ

ВИШЕДЕЦЕНИЈСКИ проблем Ирижанима праве камиони који тутње кроз само насеље. Када се пре осам година камион закуцао у једну породичну кућу, мештани су блокирали магистрални пут, захтевајући да се реши проблем теретног саобраћаја. Једина нада у решавању овог проблема је, како кажу, изградња обилазнице око Ирига, која ће се спојити са фрушкогорским тунелом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)