ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ НА ОКУПУ ОД 18. ДО 24. СЕПТЕМБРА: Кризни штаб дао дозволу Новосадском сајму за кључне приредбе

Ј.С.

27. 07. 2021. у 14:22

НОВОСАДСКИ сајам добио је дозволу Кризног штаба Владе Републике Србије за организацију приредби, у термину од 18. до 24. септембра, када ће бити одржан 88. међународни пољопривредни сајам, 53. међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ НА ОКУПУ ОД 18. ДО 24. СЕПТЕМБРА: Кризни штаб дао дозволу Новосадском сајму за кључне приредбе

ФОТО: Новосадски сајам

У одговору на Допис Новосадског сајма, наведено је да је неопходно да се примене сви протоколи, попут оних на фестивалу Exit, недавно одржаном у Новом Саду што значи да ће услови за излагаче и посетиоце бити - дигитални зелени сертификат (потврда о вакцинацији или прележаном КОВИД-у 19), негативан брзи антигенски или PCR тест.

Међународни пољопривредни сајам је кључни догађај у области агробизниса у овом делу Европе и место на којем Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и све релевантне покрајинске и институције Града Новог Сада представљају субвенције за пољопривредну производњу, а излагачи најновија достигнућа у аграру, производе и искуства.

Поред бројних домаћих излагача, долазак су најавиле и фирме из Чешке која је Земља партнер, Италије, Шпаније, Белорусије, Пољске, Холандије, Турске и и земаља у окружењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)