НАСТУПА И ЛЕПА БРЕНА: Јубиларни 15. Етно фестивал Кладово уз актуелне мере - Улаз за вакцинисане и са негативним тестом

С.М.Ј.

25. 07. 2021. у 12:49

У КЛАДОВУ ће 5. и 6. августа бити приређен јубиларни Етно фестивал, манифестација која годинама окупља бројне посетиоце из Србије, али и суседних земаља, Румуније и Бугарске.

НАСТУПА И ЛЕПА БРЕНА: Јубиларни 15. Етно фестивал Кладово уз актуелне мере - Улаз за вакцинисане и са негативним тестом

Фото: ТОО Кладово

Овогодишњи јубиларни фестивал биће одржан уз поштовање свих мера и у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом. Сагласност да се ова манифестација одржи дао је републички Кризни штаб.

- Догађај ће бити организован уз спровођење свих мера на сузбијању болести ковид 19, прописаних од стране Владе Републике Србије, тако да ће улаз у тврђаву бити строго контролисан и ограничен. Улаз ће бити дозвољен само особама које поседују потврду о вакцинацији, особама који поседују потврду о прележаном вирусу и особама са потврдом о негативном ПЦР тесту или о брзом антигенском тесту на ковид 19 – наводе у Туристичкој организацији општине Кладово.

Етно фестивал ће бити приређен 6. и 7. августа у нешто другачијем формату него ранијих година. Током два дана трајања фестивала своје еко производе и ручне радове презентоваће излагачи из целе Србије на преко сто типских штандова који ће као и ранијих година бити постављени у улици 22. септембра.

Културно-уметнички програм биће одржан у суботу 7. августа у средњовековној тврђави „Фетислам“ где ће бити постављена бина за одржавање културно-уметничких догађаја. У програму учествују културно-уметничка друштва, а у вечерњим сатима наступа естрадна звезда Лепа Брена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)