ВАНДАЛИЗАМ У КЛАДОВУ: Срушена чесма у дечијем парку

С.М.Ј.

25. 07. 2021. у 13:14

У ДЕЧИЈЕМ парку у Кладову у којем се свакодневно игра велики број деце, непознате особе су до темеља срушилe јавну чесму.

ВАНДАЛИЗАМ У КЛАДОВУ: Срушена чесма у дечијем парку

ФОТО: Општина Кладово

Овај вандалски чин осудили су бројни грађани, али и представници локалне самоуправе који су апеловали на оне који нешто знају о овом инциденту да га пријаве полицији како би се кривци санкционисали.

- Осуђујемо хулиганско понашање свих појединаца и апелујемо на суграђане да пријаве лица која чине оваква дела. Тражимо од надлежних органа да се пронађу кривци јер на путу развоја Кладова, у чијем грађењу учествују сви наши становници, овакви рушилачки чинови, не доприносе креирању лепше будућности –рекао је Душан Белић, помоћник председника општине Кладово.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ДА УПАМТЕ, ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА! Новак Ђоковић пред целим светом загрмео о Косову и Метохији