СИНДИКАЛЦИ У ШАПЦУ: Начелник ПУ Јевђенић примио делегацију Синдиката српске полиције

В. Митрић

24. 07. 2021. у 08:47

НАЧЕЛНИК Полицијске управе Шабац, Зоран Јевђенић, примио је делегацију Синдиката српске полиције, која је, недавно, на Златибору организовала једну од најбољих полицијада, не само код нас, коју је предводио председник Лазар Ранитовић.

СИНДИКАЛЦИ У ШАПЦУ: Начелник ПУ Јевђенић примио делегацију Синдиката српске полиције

Фото: В. Митрић

Ранитовић каже да је разговор са челним човеком Полицијске управе у Шапцу био „јако конструктиван, уз међусобно уважавање, поштовање и разумевање виталних питања која се тичу појединачног и свеобухавтног побољшавања статуса, радних и животних услова свих запослених у полицијским редовима у овом делу Србије и у служби у целини“.

- Начелник Јевђенић је изразио спремност за пуну сарадњу са ССП, који се залаже, истовремено, за бољи статус запослених, у сваком погледу, али и за још ефикаснији, професионалнији и посвећенији рад - каже Ранитовић, истичићи да је поносан, не само бројем, већ и квалитетом чланова ССП на подручју ПУ Шабац. Идемо сигурним корацима ка још већем успеху, који подразумева бољитак за све нас, за службу и нашу Србију. Тврдим да су наши чланови пример и законитог, и професионалног, и ефикасног поступања.

Ранитовић, са којим су били његови блиски сарадници Бојан Гогић, Жељко Благојевић и др Горан Николић, каже да је то жељена "слика" чланства, које, само поштено, вредно, професионално, стручно и посвећено послу, има, не само синдикално, већ и свако право, укључујићи и јако важно, као што је морално, да се залаже за добар пословни амбијент сваком запосленом у МУП Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)