УЖИВАЊЕ У ЧАРИМА ЛЕТА: Лесковац добио први аква парк, отварање уз ватромет (ФОТО)

И. МИТИЋ

24. 07. 2021. у 00:59

ПРЕСЕЦАЊЕМ врпце, пријемом и великим ватрометом у петак вече је у Лесковцу свечано отворен први аква-парк.

УЖИВАЊЕ У ЧАРИМА ЛЕТА: Лесковац добио први аква парк, отварање уз ватромет (ФОТО)

Фото: И. Митић

Овај комплекс, намењен забави, одмору и добром проводу током летњих месеци, простире се на 15.000 метара квадратних и изграђен је по најмодернијим стандардима за објекте те врсте. Аква-парк „Атина“ већ од суботе отвара своја врата за прве посетиоце који ће моћи да уживају у занимљивим садржајима.

Комплекс се састоји од великог броја отворених и затворених тобогана чија је укупна дужина већа од 400 метара. Има велики базен са кафићем, таласни базен, базен са тобоганима за старије као и простор где су смештени тобогани за децу. Аква-парк користи воду из градског водовода. У њему ће бити запослено 50 људи, а о безбедности купача бринуће 10 спасилаца. Посетиоцима је тренутно на располагању 1.500 лежаљки са сунцобранима, а пун капацитет биће и двоструко већи.

Радно време аква-парка је од 10 до 19 часова. Целодневну улазницу одрасли ће плаћати 600, а полудневну 400 динара. Целодневна улазница за децу, од седам до 12 година, кошта 300, док је полудневни боравак, од 14 до 19 часова, 100 динара јефтинији. Цена целодневне породичне улазнице је 1.000, а полудневне 700 динара. Деца ће у аква-парк моћи само уз пратњу родитеља, а у комплекс није дозвољено уносити храну и пиће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)