РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ДРУМА У РИСТОВЦУ: Асфалтирање некатегорисаних путева у сеоским месним заједницама

Ј. С.

20. 07. 2021. у 14:58

ГРАДСКИ већник Миодраг Протић и шеф Службе за инвестиције и грађевинско земљиште Саша Пешић обишли су Ристовац где се изводе радови на реконструкцији некатегорисаног пута.

РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ДРУМА У РИСТОВЦУ: Асфалтирање некатегорисаних путева у сеоским месним заједницама

Фото: Ј. С.

- Реч је о деоници дужине 529 метара, за чију ревитализацију је издвојено 3 милиона 259 хиљада динара, без ПДВ-а. Упоредо са овим уређен је и некатегорисани пут у селу Горњи Вртогош, у дужини од 120 метара. За ову деоницу издвојена су средства од миллион и 203 хиљаде динара без ПДВ – а. Извођач радова на асфалтирању сеоских путева је фирма Саба Белча- рекао је Пешић.

По речима градског већника Протића асфалтирање овог пута у атару села Ристовац представља реализацију дела програма за уређење грађевинског земљишта на територији града Врања за 2021. годину и то делу који се односи на сеоске месне заједнице.

Фото: Ј. С.

- За уређење  сеоских месних заједница у оквиру Комуналног програма из буџета града Врања опредељено је 30 милиона динара. Комунални програм за 2021. годину обухвата уређење грађевинског земљишта на територији града,  и за ту сврху у буџету опредељена су средства од 690 милиона динара- истакао је Протић.

У наредном периоду након израде техничке документације и добијања потребних дозвола и одобрења биће настављена реализација Комуналног програма, како у самом граду, тако и у селима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)