СПЕКТАКЛ УЗ ПОСЕБНЕ МЕРЕ: „Лавфест“ од 5. до 7. августа у Врњачкој Бањи

Г. Ћ.

19. 07. 2021. у 13:02

ПЕТНАЕСТИ по реду музички фестивал „Лавфест“ биће одржан од 5. до 7. августа у Врњачкој Бањи, а посетиоце на укупно пет бина очекују наступи бројних познатих имена светске и домаће, углавном, техно и електро музичке сцене.

СПЕКТАКЛ УЗ ПОСЕБНЕ МЕРЕ: „Лавфест“ од 5. до 7. августа у Врњачкој Бањи

Фото: Лавфест

По речима организатора, фестивал је спреман да безбедно и сигурно дочека посетиоце из целог света, а спектаклу ће моћи да присуствују сви који имају потврду о вакцинацији или негативан ПЦР тест не старији од 72 сата, потврду о прележаној болести ковид-19, не старију од шест месеци или било који антигенски тест урађен у овлашћеној лабораторији не старији од 48 сати.

У циљу стварања најбезбеднијих услова унутар фестивалског простора, за све са купљеним тродневним комплетом улазница  „Лавфест“ је омогућио бесплатно антигенско тестирање. Тест ће се обављати у врњачкој спортској хали уз одштампану Регулар или ВИП улазницу за фестивал и лични документ.
Осим тога, антигенско тестирање по повлашћеној цени од 490 динара уз купљену карту, биће омогућено и у простору непосредно пре уласка на фестивалску локацију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)