ОБНОВЉЕНА ГЛАВНА УЛИЦА: У Уровици код Неготина почела сезона крпљења и пресвлачења локалних путева

С.М.Ј.

08. 07. 2021. у 14:08

У СЕЛУ Уровица код Неготина завршено је уређење главне улице, познатије као Ваља Маре, у чију су рехабилитацији локална самоуправа и мештани издвојили 9,5 милиона динара. Општина Неготин је за ове намене определила 5,6 милиона, а мештани су прикупили скоро 3,9 милиона динара.

ОБНОВЉЕНА ГЛАВНА УЛИЦА: У Уровици код Неготина почела сезона крпљења и пресвлачења локалних путева

ФОТО: СМЈ

 - Из општинског буџета издвојена су средства за асфалтирање километра пута, а преосталих 700 метара асфалтирано је добровољним прилозима мештана. Без пута нема живота. Ова улица је асфалтирана пре 40 година и била је пуна рупа и могу да кажем да смо презадовољни овим радовима. Заједничким снагама ма локалне самоуправе и мештана и уредићемо и простор зелене пијаце – каже Јован Дидић, председник Савета Месне заједнице Уровица.

Асфалтирањем 1.700 метара главне уровичке улице и званично је у општини Неготин започела сезона радова на крпљењу и пресвлачењу локалних путева и улица у месним заједницама, за које је из општинске касе издвојено скоро 36,2 милиона динара.

 - У Уровици су постављене прве количине асфалта у овој сезони у оквиру крпљења и пресвлачења локалних путева и улица. Очекује нас радно лето и пуно нових километара реконструисаних путева и улица што ће побољшати квалитет живота наших грађана – каже Владимир Величковић, председник општине Неготин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)