ОГЊЕН НИЈЕ КРИВ ЗА ТРАГЕДИЈУ Породица и пријатељи младића који је ухапшен након туче у Алексинцу окупили се испред Вишег суда у Нишу (ВИДЕО)

Ј. Ћ.

08. 07. 2021. у 12:27

ПОРОДИЦА и пријатељи Огњена П. (18), који је осумњичен да је у тучи у Алексинцу задао кобни ударац Алекси Стојменовићу (26), након чега је младић преминуо, окупили су се данас испред Вишег суда у Нишу, у знак протеста због његовог хапшења.

ОГЊЕН НИЈЕ КРИВ ЗА ТРАГЕДИЈУ Породица и пријатељи младића који је ухапшен након туче у Алексинцу окупили се испред Вишег суда у Нишу (ВИДЕО)

Фото: Ј. Ћ.

Окупљени, како кажу, желе да изразе незадовољство радом надлежних органа, јер сматрају да Огњен није крив за трагедију, којој је претходила туча у алексиначкој кафани.

Присутни су носили мајице са натписом "Ослободите Огњена", а носили су и транспаренте на којима је писало "Нађите правог убицу".
- Ово је апел тужилаштву и надлежним органима да поштено раде свој посао. Наш Огњен је најмање крив за ово, то је несрећни случај. Ја то дете знам од рођења и сигуран сам да није у стању да повреди било кога, а камоли да убије неког. Он је више од 50 дана у притвору, а неко ко је крив мирно спава кући. Овде су његови породица и пријатељи, деца из његовог разреда, познаници његових родитеља...Ми не желимо да вршимо било какакв притисак на било кога, ово је само наш израз незадовољства радом надлежних органа. Није лепо да било ко буде у затвору, а да није крив. Не знам зашто је он уопше у притвору, сасвим је нормално и логично да буде слободан - каже Дејан Ђорђевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)