ПОЗНАТИ УЧЕСНИЦИ ОВОГОДИШЊЕГ „ГРАДИЋ ФЕСТА“: Манифестација у предграђу Петроварадинске тврђаве

С.Б.

02. 07. 2021. у 16:23

ФЕСТИВАЛ уличних свирача, 21. по реду „Градић фест“ и ове године биће одржан у Подграђу Петроварадинске тврђаве од 26. до 28. августа уз учешће уметника различитих профила, музичара, акробата, перформера… који ће наступати на бројним пунктовима.

ПОЗНАТИ УЧЕСНИЦИ ОВОГОДИШЊЕГ „ГРАДИЋ ФЕСТА“: Манифестација у предграђу Петроварадинске тврђаве

Градић фест

Окосницу програма чине млади, уметници и музички састави из земље и окружења а ове године локална, новосадска сцена имаће представнике различитих жанрова и стилова, од перформанса са ватром састава Лудифико до класилчних уличних извођача попут бенда Бед вик који већ годину дана свирају на улицама Новог Сада.

ГРАДИЋ ФЕСТ

ОРГАНИЗАТОРИ „Градић феста“ поручују да ове године појачање долази и из Италије, жонглер и кловн Ексцентрико Барилете, који је до сада наступио у више од 20 земаља широм света.

Представиће се и бенд Кло Кло, Ансамбл Опус, Дарко и Минимоји, Тхе Китникез, затим Стефан и Акустични Гадови, Вања Илић и Креатив мувмент, Инспајер концепт денс студио, ПЈ Дуо … За журку у Градићу биће задужени Филип Грујић и Бетон и Шљокице, као и Креативни погон и Стрит денс шоу.

Београдски извођачи и ове године чине значајни део програма, па ће тако на уличним пунктовима фестивала наступити сингер - сонграјтер пројекат Танкман иза којег стоји Горан Штрбо, Рокер џез бенд, Свингси, Никола Албахари Салаћанин и ВанГога двојац.

Из Кикинде долази Дрво Труо, из Суботице Никола Радоњић а додатак програму биће и Банда Дрвена, Надатеатар, Фауст, Замало Видре и о.к.о.т. и Митар Зорић.

 

 


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)